Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g ıspanak yaprağı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g kuru nohut
- 800 g su
- 1 tk tuz
- 200 g soğan, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g zeytinyağı
- 250 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 3 diş sarımsak
- 100 g turp, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 815.3 kJ / 195.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 18.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Brak ocen
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min