
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 50 g un
- 800 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 800 g su, ekstra 4 yk su
- 2 ½ tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 15 g taze fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra taze fesleğen yaprağı
- 150 g süzme yoğurt, ekstra 3 yk süzme yoğurt
- 1 yk kabak çekirdeği içi, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 718.6 kJ / 172 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min