Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 50 g un
- 800 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 800 g su, ekstra 4 yk su
- 2 ½ tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 15 g taze fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra taze fesleğen yaprağı
- 150 g süzme yoğurt, ekstra 3 yk süzme yoğurt
- 1 yk kabak çekirdeği içi, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 718.6 kJ / 172 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Salatalıklı Limonata
10 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 Min
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min