Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3óra 20p
Ali Nazik
1h 10min
Patlıcan Beğendi
50min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Hünkar Beğendi
1h 5min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Naneli Votkalı Limonata
10p
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Buğday Salatası
35min
Dereotlu Poğaça
45min