Kıymalı Kabak Graten
TM5 TM6

Kıymalı Kabak Graten

4.2 (41 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
  • ¾ su bardağı sıcak su
  • 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 2 diş sarımsak
  • 80 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
  • 25 g domates salçası
  • 40 g riviera zeytinyağı
  • 400 g dana kıyma
  • 1 ½ tk tuz
  • ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
  • ¼ tk pul biber, damak tadına göre
  • 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
  • 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
  • 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
  • 60 g un
  • 400 g süt

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2556.4 kJ / 613.5 kcal
Protein
32.4 g
Karbonhidrat
20 g
Yağ
45 g
Lif
2.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler