Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Fırın Mücver
50 min
İzmir Köfte
1h 5min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Köfte ve Domatesli Pilav
1h
Musakka
1 godz. 10 min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1h 5min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Kabak Lazanya
45 min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1h 15min