Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 分钟
Kepekli Bulgur Salatası
40 分钟
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Orman Kebabı
1h
Etli Türlü
1h 20min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Kabak Lazanya
45 min
Kabaklı Börek
1h 10min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1小时 30 分钟
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3h 20min