Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 yk köri tozu
- 30 g sızma zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
- 565 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
-
680 - 720
g sebze suyu
veya 680 - 720 g su - ½ tk tuz, damak tadına göre
- kabak çekirdeği içi, servis etmek için (isteğe bağlı)
- nar tanesi, servis etmek için (isteğe bağlı)
- krema, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 470 mg
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min