Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 yk köri tozu
- 30 g sızma zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
- 565 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre
-
680 - 720
g sebze suyu
veya 680 - 720 g su - kabak çekirdeği içi, servis etmek için (isteğe bağlı)
- nar tanesi, servis etmek için (isteğe bağlı)
- krema, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 470 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Brak ocen