
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan parçalara bölünmüş
- 1 yk köri tozu
- 30 g sızma zeytinyağı
- 10 g taze zencefil ince dilimlenmiş
- 565 g bal kabağı kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
-
680 - 720
g sebze suyu
veya 680 - 720 g su - ½ tk tuz damak tadına göre
- kabak çekirdeği içi servis etmek için (isteğe bağlı)
- nar tanesi servis etmek için (isteğe bağlı)
- krema servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 115 kcal / 481 kJ
- Protein
- 2 g
- Yağ
- 7 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 470 mg
Alternatif tarifler
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 dk
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1sa 15 dk
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 dk
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1sa
Sebze Bulyon
1sa
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Kabaklı Bezelye Çorbası
1sa
Kremalı Pancar Çorbası
45 dk
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 dk
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 dk
Bal Kabağı Çorbası
35 dk