Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
TM6 TM5

Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası

4.1 (52 değerlendirme)

Malzemeler

  • 115 g soğan, parçalara bölünmüş
  • 1 yk köri tozu
  • 30 g sızma zeytinyağı
  • 10 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
  • 565 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
  • ½ tk tuz, damak tadına göre
  • 680 - 720 g sebze suyu
    veya 680 - 720 g su
  • kabak çekirdeği içi, servis etmek için (isteğe bağlı)
  • nar tanesi, servis etmek için (isteğe bağlı)
  • krema, servis etmek için (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
481 kJ / 115 kcal
Protein
2 g
Karbonhidrat
14 g
Yağ
7 g
Doymuş Yağ
2 g
Lif
3 g
Sodyum
470 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler