Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 237.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rye bread rolls
12h
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Rustic bread
2 godz.
Sunflower and nori filling
3h 10min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Tuna empanadas
2 godz.
Classic Flammkuchen
1 godz.
Sunny gazpacho
25min