Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 237.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Gougères
55 Min
Fish soup
40 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Salmon en croute
50 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Tuna empanadas
2 Std.