![Soufflé omelette with hot smoked salmon Soufflé omelette with hot smoked salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EB15203-3719-4654-B817-938A9EE064BA/Derivates/363F6C60-CAF1-49D6-97C9-36483287C5EC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kewpie mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tsp rice wine vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp wasabi paste
Omelette
- 30 g kale leaves, stems and ribs removed
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- 50 g red onion
- 6 eggs, separated
- 1 lime, juice only
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 150 g hot smoked salmon, cut into pieces or flaked
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1466.5 kJ / 349 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 996.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosemary salt
24h 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Layered chicken dinner
1hod. 45min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Brazilian cheese puffs
20min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Gluten free baking powder
5min
Goat's cheese
18 godz.
Brazilian cheese puffs
20min
Savoury herb baked ricotta
2h 40 min