Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Apricot curry marinade
- 120 g dried apricots
- 3 brown onions, cut into quarters
- 150 g water
- 500 g apple cider vinegar
- 1 lemon, zest only (4 cm strips), no white pith
- 1 ½ tbsp curry powder
- 30 g soft brown sugar
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)
Pork sosaties
- 1 brown onion, cut into quarters, segments separated
- dried apricots (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1901.4 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 462.5 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 Min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
Traditional bobotie
1h 30min
Curried pickled fish
49 Std.
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28u. 20min
Milk tart
3h
Creamy coconut chicken curry
30min
Chicken à la king
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min