Gorgonzola cheesecakes with pear jam

Gorgonzola cheesecakes with pear jam

4.1 8 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
12 pieces

Malzemeler

  • unsalted butter plus extra for greasing
    60 g
  • blanched almonds
    10 g
  • buckwheat groats
    20 g
  • fresh sage leaves only
    1 sprig
  • salt
    1 pinch
  • walnuts
    70 g
  • dried pear
    80 g
  • cream cheese
    100 g
  • Gorgonzola cheese (dolce or soft)
    120 g
  • egg
    1
  • lemon juice
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    45 g
  • water
    40 g
  • brown sugar
    25 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh thyme leaves, for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 197.4 mg
Protein 4.9 g
Kalori 786.5 kJ / 187.3 kcal
Yağ 15.5 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 6.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...