Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 957.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Poularde farcie
2h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Champignons farcis
13h 15min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Sauce armoricaine
1h
Sauce gribiche
15min