Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 957.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5j 30 menit
La daube niçoise cuisson lente
13 godz. 20 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13hod. 50min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Lotte à la diepoise
40 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Osso-buco cuisson lente
1j 50 menit
Rognons de veau sauce madère
20 Min