Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 213.7 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Beurre bordelais
30 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10 min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 Min
Soufflé au munster et au cumin
1h 10min