Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 213.7 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 godz.
Rillettes de merlu et chorizo doux
12 godz.
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
15min
Crème de sardine au whisky
5min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min