Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 228 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 godz. 40 min
Caramel de base
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1h 20 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min