Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 228 mg
Alternatif tarifler
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Caramel liquide
25 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Caramel de base
25 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.