Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Sous-vide magrets de canard
2u.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2u. 40min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Sous-vide filets de poulet
1ωρ. 55 λεπτ.
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min