Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8u. 45min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Caramel liquide
25min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Pâte à chou
2h