Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Alternatif tarifler
Crème anglaise Mode Sauce
15 dk
Caramel liquide
25 dk
Sous-vide côtes de porc
2ωρ. 50 λεπτ.
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1sa 5 dk
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12sa 25 dk
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2hod. 10min
Caramel de base
25 dk
Le beurre clarifié
20min