Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Alternatif tarifler
Rissoler des oignons
20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Caramel liquide
25min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min