Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 dk
Faire sauter 200 g d'ananas
15 dk
Rissoler lardons et champignons
20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1sa 5 dk
Saumon teriyaki sous-vide
1sa 20 dk
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide épaule de porc, désossée
12sa 25 dk
Cuire du riz long complet
55min
Faire sauter 200 g de poires
15 dk
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Cuisson du riz au jasmin
35 dk