Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90.8 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Yaourt nature au Varoma
12h
Foie gras sous-vide
72 Std.
Cuisson du riz au jasmin
35min