Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90.8 mg
Alternatif tarifler
Rissoler des oignons
20 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Caramel liquide
25 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sauce soubise
30min