Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 256.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler lardons et champignons
20 min
Sauce hollandaise
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sauce choron
20 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sauce blanche
10min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min