Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 256.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Sauce au poivre
25min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4hod.
Rissoler des échalotes
20min
Sauce choron
20min
Sauce blanche
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Dorer légèrement ail et oignons
20min