Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide côtes de porc
2sa 50 dk
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 godz. 45 min
Sous-vide filets de poulet
1sa 55 dk
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40min
Cuisson du riz long blanc
35min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2sa 40 dk
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6ωρ. 45 λεπτ.
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Bœuf Stroganoff
1h