Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Alternatif tarifler
Cuisson du riz long blanc
35min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide joues de porc
8 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Caramel liquide
25 Min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1h 35 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min