Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Alternatif tarifler
Sauce au caramel
1h 30min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 phút
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 phút
Cuire du riz long complet
55min
Yaourt nature au Varoma
12 Std.
Foie gras sous-vide
72h
Cuisson du riz au jasmin
35 Min