Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Alternatif tarifler
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Caramel de base
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit