Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 148 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45 min.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide joues de porc
8 Std. 30 Min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2 Std.
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Chili con carne cuisson lente
5h 5min