Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 148 mg
Alternatif tarifler
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5 godz.
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1 Std.
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min