![Prawn tacos with avocado lime sauce Prawn tacos with avocado lime sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f1878e3-7ec2-4330-9c84-58d31a4d88d4/Derivates/acb6f390-3e33-4c97-add2-8646bc9246d8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 32.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1129.7 mg
Alternatif tarifler
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 dk
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1ωρ. 15 λεπτ.
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1ωρ. 10 λεπτ.
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min