Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crumble
- 65 g farinha tipo 65
- 130 g flocos de aveia grossos
- 80 g manteiga
- 10 g coentros
- 10 g salsa
- 5 g aneto
- 60 g amêndoa c/ pele
- 30 g sementes de abóbora
- 30 g sementes de girassol
Legumes
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g brócolos, só os floretes
- 200 g ervilhas frescas
- 150 g ervilhas de quebrar
- 150 g curgete cortada em lâminas finas
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g espinafres baby
- 20 g manjericão
Molho
- 50 g queijo Emmental
- 400 g leite
- 40 g farinha tipo 65
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya ½ cubo de caldo de legumes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1542 kJ / 369 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada de quinoa e feijão-verde
30 Min
Tarte leve de amora
1 Std. 30 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Salada de quinoa, couve, cenoura e feijão de soja
25 Min
Empadão de legumes
1 Std.
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Soufflé de alho-francês
1 Std. 30 Min
Penne com beringela no forno
50 Min
One pot de quinoa
40 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min