Uyumlu sürümler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g garlic cloves
- 100 g shallots
- 30 g fresh ginger, cut in slices
- 1000 g pork belly, with skin, cut in pieces (3 cm)
- 30 g dried black fungi, soaked to soften
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g lump sugar
- 70 g fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 250 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Taiwanese three cup chicken
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h