![Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd) Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D9D0A91-345F-4A9D-9DA9-AF7A52D59C80/Derivates/15aa7e97-58fa-477f-a0d1-6ab914b15548.jpg)
Uyumlu sürümler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g garlic cloves
- 100 g shallots
- 30 g fresh ginger, cut in slices
- 1000 g pork belly, with skin, cut in pieces (3 cm)
- 30 g dried black fungi, soaked to soften
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g lump sugar
- 70 g fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 250 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Yam Rice
45 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min