Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g sesame oil
- 30 g brown sugar
- 30 g garlic cloves, cut into slices
- 1 star anise
- ½ tsp ground white pepper
- 150 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 500 g water
- 1 cinnamon quill
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
- 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 9101 kJ / 2166.9 kcal
- Protein
- 141.4 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 160.2 g
- Doymuş Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 12284.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised pork belly
55 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Yam Rice
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h