Cauliflower risotto with brown butter prawns

Cauliflower risotto with brown butter prawns

4.3 48 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

Cauliflower purée
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • unsalted butter
    20 g
  • milk
    150 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • cauliflower broken into florets, stalks and leaves included
    300 g
Cauliflower rice
  • cauliflower broken into florets (approx. 3cm)
    300 g
  • unsalted butter
    20 g
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tbsp
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
Brown butter prawns
  • unsalted butter
    20 g
  • cauliflower broken into small florets (1-2 cm)
    60 g
  • whole green prawns peeled and deveined
    300 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice for drizzling
  • egg yolks (optional - see Tips)
    4
  • flaked almonds toasted, to serve
  • fresh chives cut into slices, to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 673.5 mg
Protein 28.9 g
Kalori 2264.6 kJ / 539.2 kcal
Yağ 43 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 24.6 g
Karbonhidrat 9.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...