Prawn and trout terrine with horseradish cream

Prawn and trout terrine with horseradish cream

4.9 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 25 dk
6 portions

Malzemeler

Terrine
  • oil spray for greasing
  • peeled raw prawns (approx. 180 g)
    20
  • hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
    150 g
  • cream cheese
    120 g
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • lemon juice
    40 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pouring (whipping) cream
    70 g
  • water
    700 g
Horseradish cream
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • ground horseradish
    2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    6 sprigs
  • green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
  • micro herbs to serve
  • lemon wedges, to serve
  • bread of choice, to serve (optional)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 764.6 mg
Protein 19.8 g
Kalori 1468.3 kJ / 349.5 kcal
Yağ 25.7 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 14 g
Karbonhidrat 9.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...