Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 764.6 mg
Alternatif tarifler
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Anise-cured salmon
14h 10min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Parsnip and bean mash
25 min
Salmon en croute
50 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min