Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 764.6 mg
Alternatif tarifler
Pâtè with Riesling
3h
Béarnaise sauce
10min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Wasabi mayonnaise
10min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Classic zabaglione
15min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Scallops with pea purée
25min