![Prawn and trout terrine with horseradish cream Prawn and trout terrine with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A6CAD47-916D-4510-9F80-5EAD5CB29E3A/Derivates/1EC140A6-1727-4DDB-A70F-EF9DE297D8BF.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 764.6 mg
Alternatif tarifler
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Citrus seafood salad
1sa
Hearty seafood chowder
45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk
Prawn and mushroom crepes
50min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Anise-cured salmon
14h 10min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 dk
Chicken and port pâté
1h 30min
Hearty seafood chowder
1sa
Prawn and saffron risotto
30 dk