Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2644.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Caesar salad dressing
10 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Béarnaise sauce
20min
Oysters Mignonette
5 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2j
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min