Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2644.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3hod. 25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Gin-cured ocean trout salad
30u. 20min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min