Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork Belly In Shrimp Paste
Hazırlık 5 dk
Toplam 55 dk
3 portions
Malzemeler
-
cooking oil30 g
-
pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)300 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger julienned40 g
-
shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long20 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) (isteğe bağlı) sliced1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
shrimp paste (har cheong)30 g
-
water350 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
107 mg
Protein
15 g
Kalori
2835 kJ /
678 kcal
Yağ
64 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
21 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Asian Cooking
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Braised pork belly
55 dk
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Green Chillies With Pork Belly
25 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk