![Pork Belly In Shrimp Paste Pork Belly In Shrimp Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5958e122-c985-4a41-ad88-464fa978a7bf/Derivates/1239afb0-1172-4e6e-bf69-bc31dda6138e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced (isteğe bağlı)
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2835 kJ / 678 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 107 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min