Pork Belly In Shrimp Paste
TM6

Pork Belly In Shrimp Paste

4.1 (11 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g cooking oil
  • 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 40 g fresh ginger, julienned
  • 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
  • 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 30 g shrimp paste (har cheong)
  • 350 g water

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2835 kJ / 678 kcal
Protein
15 g
Karbonhidrat
10 g
Yağ
64 g
Doymuş Yağ
21 g
Lif
1 g
Sodyum
107 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler