Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2835 kJ / 678 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 107 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Shallot Oil
25 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h