Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
TM6

Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

4.8 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
  • 2200 g water
  • 30 g fresh ginger, smashed
  • 2 stalks spring onions, cut in halves
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g cooking oil
  • 60 g shallots
  • 4 garlic cloves, with skin, smashed
  • 1 star anise
  • 2 cloves
  • 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
    veya 30 g date caramel
  • 10 g lump sugar
  • 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
  • 1 tsp salt, adjust to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
837 kJ / 200 kcal
Protein
19 g
Karbonhidrat
13 g
Yağ
8 g
Doymuş Yağ
2 g
Lif
1 g
Sodyum
1180 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler