Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

4.8 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 50 dk
5 portions

Malzemeler

  • dried pig tendons soaked overnight
    5 - 6
  • water
    2200 g
  • fresh ginger smashed
    30 g
  • spring onions cut in halves
    2 stalks
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • cooking oil
    20 g
  • shallots
    60 g
  • garlic cloves with skin, smashed
    4
  • star anise
    1
  • cloves
    2
  • soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    30 g
    30 g date caramel
  • lump sugar
    10 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves
    5
  • salt adjust to taste
    1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1180 mg
Protein 19 g
Kalori 837 kJ / 200 kcal
Yağ 8 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...