Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.1 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • boiling water
    250 g
  • vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil plus 1 Tbsp
    40 g
  • mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
    350 g
  • brandy
    50 g
    dry Marsala wine
  • freekeh
    200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • water
    200 g
  • almond milk (see tip)
    200 g
  • fresh sage leaves
    12

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 307 kcal / 1280 kJ
Protein 12 g
Yağ 19 g
Karbonhidrat 21 g
Doymuş Yağ 2 g
Sodyum 321 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...