Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
veya dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut Creamed Kale
20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Veggie 'Burritos'
20 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h