Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
veya dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 λεπτ.
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1sa 15 dk
Lentil Moussaka
3h 30min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 dk
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Lentil and Pancetta Stew
1sa
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa