![Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0507D593-E623-47AC-AFF8-A4E46E8242A0/Derivates/15111c05-299d-4b64-8b33-2ba363aab4aa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
veya dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Mexican Quinoa Salad
30 min