Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
TM6 TM5

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.1 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
  • 50 g brandy
    veya dry Marsala wine
  • 200 g freekeh
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 200 g almond milk (see tip)
  • 12 fresh sage leaves

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1280 kJ / 307 kcal
Protein
12 g
Karbonhidrat
21 g
Yağ
19 g
Doymuş Yağ
2 g
Sodyum
321 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler