Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (see tip) - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
-
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
veya 700 g turnip greens (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm) - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Fennel Risotto
35min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min