
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 slices
Malzemeler
Gluten-free Pastry
-
almond flour (see tip)150 g
-
buckwheat flour120 g
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
water4 ½ Tbsp
Filling
-
tinned artichoke hearts drained, halved240 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped100 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fresh basil leaves5 sprigs
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
firm tofu pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces400 g
-
almond milk1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Kalori
480.8 kcal /
2011.7 kJ
Protein
27.3 g
Yağ
27 g
Karbonhidrat
41.8 g
Lif
12.3 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Sodyum
741.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Savoury
58 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda