Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 741.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15p
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Vegan Cashew Sauté
35min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min