Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 741.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Bean Burgers
1h 20min