Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3507 kJ / 836 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Asparagus Risotto
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Pea and Courgette Tarts
1u.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Courgette and Feta Risotto
30 min