
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil for drizzling
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 100 g onions quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter diced
- 80 g pecan nuts roughly chopped
- 100 g blue cheese crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 836 kcal / 3507 kJ
- Protein
- 22 g
- Yağ
- 34 g
- Karbonhidrat
- 107 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 dk
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1sa 30 dk
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 dk
Butternut Squash Macaroni Cheese
1sa 15 dk
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 dk