Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce, to serve
- ketchup, to serve (see Tips)
- tomatoes, cut into slices, to serve
- red onion, cut into slices, to serve
- avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1860.7 kJ / 443 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 44.4 g
- Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 10.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Millet cashew stir-fry
30 min
Pea and garden mint fritters
25min
Blue cheese tofu dressing
5min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min