![Slow cooked beans with walnut pesto (TM6) Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56F4E645-AADD-4A1D-BFE7-D4AC91481410/Derivates/37965C54-E9CF-487C-937B-22AC0A962292.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 59.4 g
- Yağ
- 442.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 19.1 g
- Sodyum
- 1915 mg
Alternatif tarifler
Silverbeet dahl
8h 40min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Risotto verde (TM6)
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Hearty lentil chilli
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Lentil bolognese
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min