Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soup (jelly)
- 200 g bacon, cut into pieces
- 2 slices fresh ginger (1 cm), peeled
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 400 g water
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp gelatine powder
Dough
- 240 g baker's flour
- 120 g plain flour
- 350 g boiling water
- 1 tbsp oil
Filling
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 20 g fresh ginger, peeled
- 200 g pork mince
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 tsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 100 g shrimp (small), peeled (see Tips)
Assembly and cooking
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g boiling water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 243 kJ / 57.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 149.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55 min
Wonton soup
1 godz.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4sa 35 dk
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Wonton wrappers
55 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Prawn wontons
2 godz.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Wonton soup (pork)
45min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min