
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soup (jelly)
- 200 g bacon cut into pieces
- 2 slices fresh ginger (1 cm), peeled
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 400 g water
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp gelatine powder
Dough
- 240 g baker's flour
- 120 g plain flour
- 350 g boiling water
- 1 tbsp oil
Filling
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 20 g fresh ginger peeled
- 200 g pork mince
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 tsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 100 g shrimp (small), peeled (see Tips)
Assembly and cooking
- oil for greasing
- plain flour for dusting
- 500 g boiling water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 57.8 kcal / 243 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Yağ
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Sodyum
- 149.9 mg