Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Chilli garlic prawns
10min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Wonton soup (pork)
45 min