Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil for drizzling
  • fresh rosemary
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • salted butter for frying
    1 tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 154.5 mg
Protein 42.9 g
Kalori 985.2 kJ / 234.6 kcal
Yağ 6.9 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi

Bunları da beğenebilirsiniz...