![Sous vide kangaroo with rosemary (TM6) Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D94E0A76-419D-41C3-9782-AE821A46F940/Derivates/30D3313A-D38E-4037-955B-CB670B718C60.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4hod. 20min
Sweet and sour pork ribs
35min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min