Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Wonton soup (pork)
45min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef and mushroom stroganoff
40min