Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 591 mg
Alternatif tarifler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Pork fillet with mustard
35 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25j 20 menit
Chicken velouté meal
40 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 menit
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Inside-out chicken parmigiana
1j 30 menit
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1j
Traditional cocktail sauce
5 min