Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 591 mg
Alternatif tarifler
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Candied spiced pumpkin
24 godz. 30 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Jalapeño poppers
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Berry and cream filo stacks
30min
Pork with black bean sauce
30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min