Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le caramel aux épices
- 1090 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de jus de citron
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 graines de cardamome verte
- 3 pincées de vanille en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à soupe de vinaigre
Les minibananes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 - 12 minibananes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2158.5 kJ / 509.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 3.8 mg
Alternatif tarifler
Saumon à la canneberge
35min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min
Caramel liquide
25min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1 godz. 35 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1h 20min
Sauce caramel au whisky
35min