Cihazlar ve Aksesuarlar
Green Chillies With Pork Belly
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
3 portions
Malzemeler
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
130 mg
Protein
10 g
Kalori
2424 kJ /
579 kcal
Yağ
54 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
18 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Asian Cooking
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1sa 5 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 dk
Chai Buey
1sa 45 dk
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk