Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 500 g pork belly, skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
- 50 g rock sugar
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3179 kJ / 760 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 63 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Spring onion pork ribs
1sa
White Radish Pork Rib Soup
3hod.