Cihazlar ve Aksesuarlar
Braised pork belly
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
3 portion
Malzemeler
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
water100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
3179 kJ /
760 kcal
Yağ
63 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our Favourites
28 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk