Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 272.1 mg
Alternatif tarifler
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min