Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 272.1 mg
Alternatif tarifler
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2sa 20 dk
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Honeycomb
1sa 30 dk
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2sa
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 dk
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1sa 30 dk
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2sa 20 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min