Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Protein
- 60.9 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 652.3 mg
Alternatif tarifler
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Barbecue sauce
1h 40min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min