![Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6) Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Protein
- 60.9 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 652.3 mg
Alternatif tarifler
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
XO sauce
1h 50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1ωρ. 5 λεπτ.
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sautéed prawns
15 dk
Sweet and sour prawns
1 Std.
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 dk
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min