Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 137.2 g
- Doymuş Yağ
- 42 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 70.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtè with Riesling
3h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Béarnaise sauce
20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Scallops with pea purée
25min