Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
TM6 TM5 TM31

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 (12 değerlendirme)

Malzemeler

  • 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
  • 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
  • 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tbsp white sugar
  • 1 tbsp rice wine vinegar

Besin Değeri
şuna göre 4 portions
Kalori
3133.3 kJ / 746 kcal
Protein
65.4 g
Karbonhidrat
44.7 g
Yağ
33.9 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Lif
6.1 g
Sodyum
821.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler