Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 821.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised pork belly
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Yam Rice
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Ginger Pork
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min