Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 821.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2óra 35p
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
San bei ji (three cup chicken)
35 dk
Braised pork belly
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Pork Belly Cabbage Rice
45 λεπτ.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.