Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 14 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)
    250 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    2 tbsp
  • vegetable oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    5 cm
  • chilli broad bean paste (see Tip)
    1 tbsp
  • dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
    20 g
  • canned bamboo shoots drained and cut into julienne
    75 g
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tsp
  • white sugar
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Sodyum 821.1 mg
Protein 65.4 g
Kalori 3133.3 kJ / 746 kcal
Yağ 33.9 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 4.2 g
Karbonhidrat 44.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...