![Yu xiang rou si (Yuxiang pork) Yu xiang rou si (Yuxiang pork)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90678AC2-8913-49ED-A688-8C2289458B99/Derivates/7a8aad9f-947f-479b-94a7-b2bd7291879d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 821.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Yam Rice
45min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min