Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.9 57 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 5 dk
5 portions

Malzemeler

  • kampung chicken (1 whole kampung chicken)
    1800 - 2000 g
  • rice wine
    1 tbsp
  • salt plus ¼ tsp for sauce
    1 tbsp
  • fresh ginger cut in slices
    40 g
  • water
    1500 g
  • garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
    20 g
  • shallots
    20 g
  • cooking oil
    20 g
  • fresh chives chopped
    70 g
  • spring onions chopped
    30 g
  • fresh coriander chopped
    10 g
  • light soy sauce
    45 g
  • toasted sesame oil
    1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1821 mg
Protein 47 g
Kalori 2598 kJ / 621 kcal
Yağ 44 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 12 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...