Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1821 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Yam Rice
45 Min
Salted Chicken
5h 10min