Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1035 kJ / 247 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 763 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h