Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 177.7 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 3619.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Sweet and sour pork ribs
35min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min