Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 113.4 g
- Doymuş Yağ
- 38.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1994.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sweet and sour pork ribs
35min
Braised pork belly
55 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min