Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilli oil
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, peeled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp chilli powder, to taste
- 200 g oil
Szechuan soup
- 3 dried shiitake mushrooms
- 10 g dried black fungus (see Tips)
- warm water, for soaking
- 1 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 60 - 90 g canned bamboo shoots, drained
- 1000 g water, plus an extra 3 tablespoons
- 200 g pork mince
- 100 g fresh enoki mushrooms, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 3 - 4 tbsp Chinese black vinegar, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp sugar
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp arrowroot flour
- 150 g tofu, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg white, lightly beaten
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 738.2 kJ / 175.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 368.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken porridge with century egg
30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chai Buey
1h 45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Salted Chicken
5h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h