![Suan la tang (hot and spicy soup) Suan la tang (hot and spicy soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c4f80582-6502-4cb1-b896-59270273dd76/Derivates/39174dec-c8ac-48b4-b11c-89beddb779af.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilli oil
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, peeled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp chilli powder, to taste
- 200 g oil
Szechuan soup
- 3 dried shiitake mushrooms
- 10 g dried black fungus (see Tips)
- warm water, for soaking
- 1 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 60 - 90 g canned bamboo shoots, drained
- 1000 g water, plus an extra 3 tablespoons
- 200 g pork mince
- 100 g fresh enoki mushrooms, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 3 - 4 tbsp Chinese black vinegar, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp sugar
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp arrowroot flour
- 150 g tofu, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg white, lightly beaten
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 738.2 kJ / 175.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 368.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Mapo tofu
15 dk
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Yam Rice
45 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 dk
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Chicken Porridge With Century Egg
30min