Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilli oil
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, peeled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp chilli powder, to taste
- 200 g oil
Szechuan soup
- 3 dried shiitake mushrooms
- 10 g dried black fungus (see Tips)
- warm water, for soaking
- 1 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 60 - 90 g canned bamboo shoots, drained
- 1000 g water, plus an extra 3 tablespoons
- 200 g pork mince
- 100 g fresh enoki mushrooms, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 3 - 4 tbsp Chinese black vinegar, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp sugar
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp arrowroot flour
- 150 g tofu, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg white, lightly beaten
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 738.2 kJ / 175.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 368.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Lemongrass, mint and ginger tea
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Yasai Yaki
25min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Aglio olio e peperoncino
35min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Rice Wine Chicken
30min