Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 224.6 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hakka Yam Abacus
20min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min