Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 312 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Aglio olio e peperoncino
35 Min
Fried Garlic Pork
50 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Drunken Herbal Prawns
4h 55 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Miso soup
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min